Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

lördag 19 september 2009

Unghundsträff på Flathult...


...var det idag...o en mycket lyckad sådan!! Många trevliga människor med tillika trevliga och mysiga hundar och som grädde på moset...fick vi rå om en av Annelis goa valpar. Siri fick ta hand om Birdey...en sexmånaders underbart vacker och snäll kille...halvbror till Wilde...samma mor. Det var roligt att se hur fin Wilde var emot honom och Cosby tyckte väl att att han var okej...o accepterade utan knorr att han delade dagen med oss...fast dela tuggleksak..nää...grrr...
Wilde har verkligen mognat och kunde nu delta utan att hela tiden ge skall...lite gnällde han..men det var inget stort problem...utan han kunde koppla av och deltog i dagens aktiviteter.
Men det märks att han inte är van att träna med störning av andra hundar...särskilt inte på ett linjetag med öppen mark och många hundar inom synhåll...då förvandlades han till en pajas och sprang omkring med dummien och sprang fram till de andra och viftade runt...
Viltspåret löste han däremot med den äran....här jobbar han koncentrerat och effektivt och löste uppgiften snabbt. Att Anneli följde med bakom i spåret bekom honom inte...så det får nog bli ett anlagsspår inom den närmaste framtiden.
Efter en härlig och mysig dag....väl upplagd och genomtänkt av kennelmamman Anneli...som fick hjälp av bland annat Carola..som höll i jaktträningen...åkte vi hem trötta och nöjda...fast vi saknar Birdey....som charmade oss totalt...vilken myskille!!!
Som vanligt hade jag kameran med...o som vanligt tog jag för lite bilder och de som jag tog...var inte så bra...men jag lägger in ett par stycken på Wilde och Birdey.

Inga kommentarer: