Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

lördag 13 juni 2009

två tonsiller mindre..


har Wilde numera. Han opererades i måndags....skulle uppdaterat bloggen tidigare, men det har varit en hektisk vecka på många sätt...men bättre sent än aldrig.
Han lades in på Blå Stjärnan hela dagen både för hältutredning och för att bli sövd och tittad ner i hals och mage. Veterinären konstaterade att tonsillerna var stora...inte jätte fula...men inte normala heller...o en skickades på odling. Det var också slemmigt på vägen ner till magsäcken(jag har ju klagat på att han är så slemmig i munnen förutom att han inte orkar så mycket) och två biopsier togs från magsäcksslemmhinnan och skickades på analys de också.
Det kan dröja ytterliggare någon vecka innan svar kommer. Under tiden äter han nu en kur med antibiotika och smärtstillande/antiflammationshämmande medel. Wilde är som vanligt tycker jag...kan inte bedöma om han blivit piggare och fått mer ork...då vi förstås under veckan tagit det lite lugnt och försiktigt med tanke på hans nyopererade hals.
Vad det gäller hältan...som faktiskt inte synts till nu på ett tag....så står diagnosen panostit fast...inget farligt med andra ord..skönt! O den vilde hade faktiskt skött sig riktigt bra under sin långa dag på Blå stjärnan...hade inte fört något väsen...men svansen hade gått hela tiden!;)

Så jag lääängtar efter att snart få sätta igång och jobba igen...har införskaffat en hel hög med fina dummies...Wilde blev nästan helt galen av glädje när han såg dem...så jag fick kvickt gömma dem i garderoben...han tycker verkligen det är jätte roligt med apportering. Köpte dem på www.gundogs.se tyckte de hade hyfsade priser där.

1 kommentar:

Karina sa...

Jäklar vad Dummies ;)

Hoppas han blir bra nu :)