Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

måndag 29 juni 2009

Wilde klassvinst med CK juniorklassen!!


I går var vi på SKK:s utställning i Borås och Wilde och Siri var såå snygga tillsammans!! Nervöst var det, men bra gick det!! Wilde vann juniorklassen med CK och snygga brorsan Duffy var honom hack i häl med en andra placering med CK!

Wilde gick vidare till bästa hane och det var jätte spännande...de hängde med tills det var sex hundar kvar...men då tackade domaren Siri med orden att hon hade en vacker hund....roligt för Siri som varit så nervös....nu vill hon ha en egen flatt att tävla med;)...skönt...förra veckan ville hon införskaffa en chihuahua...

Domare var Siv Sandö från Norge och hennes kritik var följande;

mkt god typ, god storlek och könsprägel, välskuret huvud, gott uttryck, kunde ha ngt bättre tillbakalagd skuldra, kropp i utmärkt kondition, god päls och stomme, välansatt svans, rör sig parallellt, trevligt tempererament.

Kul med lite medvind efter diverse motgångar gällande hälsan....nu verkar Wilde vara frisk igen...halsmandeln visade sig vid odling innehålla ohälsosamma bakterier och en stark antibiotika kur är nu avverkad. Då gick han förstås och skavde av en liten bit av trampdynan...pyttit men ont gjorde det...o haltade gjorde han....även denna utställning var således i fara...men som tur var fungerade det utmärkt med ett skavssårsplåster under tassen....o nu är såret så gott som läkt.

Hade tänkt att ställa upp Wilde och ta lite nya bilder och lägga ut...men värmen gör oss nästan handlingsförlamade...men det kommer...

1 kommentar:

Karina sa...

Grattis till vinsten :)

Ja, det är inte mycket man orkar i den här värmen...*pust*