Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

tisdag 7 juli 2009

Sommardagar

I värmen har det väl inte varit någon större fart på oss... men Wilde och jag tog oss en sväng till Nolhaga djurpark en av dagarna...bra miljöträning...träffade kompisen Tequila (goldendam) och promenerade lite tillsammans... och så har vi förstås badat en del. I dag var vi på Nääs och promenerade med kavalieren Ebba...en söt tjej...som mycket diskret lyckades lägga beslag på allt godis;)...söt men lurig! Wilde var jätte go och trevlig mot henne....jag är mkt nöjd med hans uppförande....Ebba är en lugn tjej...o Wilde respekterade det helt och hållet. Tyvärr blev det inte så många bilder att visa...jag är en rätt usel fotograf.
Cosby har mest vilat från träning...inte för att han inte har lust att träna...men jag har inte riktigt orkat med att hitta egen ork/entusiasm i värmen. Cosby har också badat och simmat en hel del...o grillat sig i solen...medan Wilde tassat in i duschen med jämna mellanrum och bett om att bli avsvalkad....han har verkligen varit panikvarm mellan varven.
Nästa utflykt blir till Tvååker på fredag och lördag...då är det utställningsdags igen...skall bli spännande! Rapport kommer.




Inga kommentarer: