Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

tisdag 4 augusti 2009

GLÄDJANDE BESKED!

Wilde röntgade sina höfter och armbågar den 24 juli och igår kom svaret från SKK. HD A och armbågar utan anmärkning!! Känns bra att veta och nu är det nog över en och en halv månad sedan som Wilde haltade och var stel på grund av den inflammation som han haft i ett framben (panostit)...så det har väl äntligen läkt ut. För övrigt verkar killen frisk, pigg och glad...så det är bara att träna på.
Idag kunde det dock gått illa....Wilde såg inte att det var ett elstängsel i vägen med inte mindre sex metalltrådar....utan kastade sig rakt igenom detta...blev rädd och förskräck o tog sats och vräkte sig tillbaka. Jag trodde att han skulle skära sönder sig....men det verkar som om han kom undan med blotta förskräckelsen. En tråd lyckades han riva ner, så det var kanske därför som han klarade sig från skador. Han var rädd och skrajsen...men vi gjorde omgående lite övningar och snart lade sig rädslan. Men det var nära ögat...puh!

1 kommentar:

Karina sa...

Grattis till HD & AD fritt. Alltid skönt när det är så.

Tur att det gick bra till slut med elstängslet.

Ha det gott