Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

söndag 24 augusti 2008

VÄSTKUSTVALPEN

I dag var vi med Wilde på utställningen Västkustvalpen ute på galoppbanan i Säve...solen sken och alla förutsättningar för en härlig dag fanns och visade sig uppfyllas med råge!! Först ett stort tack till Wildes uppfödare Anneli Karlsson från kennel Flatterhaft för din hjälp och support med att visa Wilde igår på Västkustvalpen!! Resultatet blev helt fantastiskt och vi är så glada och stolta! Att han är världens goaste kille visste vi redan och han visade sig vara en riktig snygging också enligt gårdagens resultat!!
Första pris och hederspris med omdömet; Utmärkt typ, vacker hals och överlinje, välvinklad runt om, välkroppad för åldern, välgående, välvisad, utmärkt temperament och mycket lovande helhet. Domare Jennie Andersson.

Sedan fixade Anneli också BIS med Wilde!! Efter denna "snabblektion" i utställnings-konsten för både mig och Wílde....så skickade Anneli ut oss i "stora världen" och jag och Wilde försökte så gott vi kunde i gruppen...o Wilde vann!!! Domare där var Therese Johansson. Jätte spännande och en fantastisk känsla när vi blev färre och färre och vi sprang och sprang...Wilde var jätte duktig och jobbade på i värmen....o så VINST!!
Därefter var det BIS valpar 4-6 månader. Domare där tror jag var Börje Johansson....men efter en stund i ringen....fick vi lämna. Vann gjorde en Whippet. Det var med andra ord en spännande dag från början till slut!! Det var en trött Wilde som kom hem och som avslutade sin dag med att tillsammans med "storebrorsan" Cosby ligga på gräsmattan resten av kvällen gnagandes på varsitt märgben! MUMS!

1 kommentar:

Karina sa...

Grattis till debuten :)
Fin har är...

ses imorgon :)