Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

söndag 31 augusti 2008

Ssrk:s utställning i Gustavsberg

Här en bild på världens bästa Wilde... som dock ser ut att vilja byta ut rosetten mot något mer ätbart;)...o visst fick han det....ett smaskigt ben inhandlades och avnjöts lite senare.
Upp som en sol och ner som en pannkaka...näää... men man blir fort bortskämd när man får så många rosetter som Wilde fick på Västkustvalpen förra helgen....fast vi fick allt med oss en idag också...en grön! Lika fin kritik som sist...men idag var han dock lite fransysk... Domare var Morgan Granander. Det stod vidare att han var välvisad...men behöver fortfarande lite träning....det sista var nog i underkant...o det är inte Wilde som behöver mest träning utan JAG!! Wildes snälla och tålmodiga uppfödare Anneli gjorde sitt bästa att få ordning på mina armar, ben och utställningskoppel efter Wildes och min första gemensamma runda med de andra valparna. Sedan blev jag så fixerad av att hålla kopplet väl lindat runt handen...så det inte for runt som ett lasso...att jag höll på att strypa stackars Wilde....han ville helt enkelt inte springa med....helt förståligt...stackaren!! Men domaren var snäll och lät oss springa i en trekant ännu en gång...o vi tog oss runt...men det var nog inte vackert är jag rädd!
Efter ytterligare en "duvning" av Anneli (jag är verkligen tacksam...o lovar att öva tills nästa gång!!) så var det dags med ytterligare en gemensam runda med de andra...nu sprang han bättre...det blev nog lite lättare när han kunde andas också(köttbullar är inte allt;)...och han blev placerad som nr fyra av nio hanvalpar i klassen 4-6 månader.

Jätte roligt var det också att under utställningen få träffa så många trevliga tvåbenta och fyrbenta som tävlade under samma prefix - Flatterhaft! Extra roligt för oss och Wilde att få träffa brorsan Duffy med familj! En jätte go, fin o mysig kille och Duffy och Wilde lekte lite i "smyg" bakom tälten....de skall ju igentligen inte busa på en utställning...
Tack Marita (Wildes pappa Elvis matte) för tips på övningar för Wilde gällande jakten. Vi tränar vidare på olika färdigheter.
Oj vilken trött Wilde som kom hem...han gnuggade genast av sig den diskreta men goda doften av barnängens barnshampoo i jorden under rosenbuskarna....päls, mungipor och nos välpanerade med jord...o till synes mycket nöjd med denna insats...så somnade han!

1 kommentar:

Karina sa...

Snart får du ordning på armar och ben ska du se ;)

Sen är utställningar ett lotteri, ena dagen BIR och HP, nästa ingenting.
I know ;)

Men han e så fin Wilde tycker jag.

Ha det gott