Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

söndag 28 september 2008

HP, BIR o BIS-WILDE!!!!!!!!

Wow, vilken spännande dag.....
Wilde var anmäld till en inofficell utställning i Sjövik under lördagen. Det blev en lång dag....men definitivt inte långtråkig....o resultaten kan vi ju inte klaga på heller. Visst är han en snygging....men viktigast ändå att han är så snäll o go o mysig....insidan är faktiskt det som jag värdesätter mest...resten är bonus!!
Wilde var ensam i sin ras 4-6 månader. Domare var Mona Hedman. Kritiken var följande; Typiskt huvud, bra bett, utmärkta vinklar fram och bak, utmärkta rörelser för åldern, härligt temperament. Det blev HP och BIR.
Alla BIR valpar gick direkt till BIS finalen...så det blev till att vänta ett tag.
Träffade trevliga "Flatterhaftarna" Marie o Peter med snygge Neo och Torkel med Snorkel. Tack för goda råd och tips....vi lär oss allt eftersom och ett Stort Grattis till Neos BIR, BIG och BIS-placering!!!
Stort tack också till Wildes uppfödare Anneli Karlsson...som trimmade Wilde så snyggt och som påminnde mig om vad jag skall tänka på i utställningsringen!!! Det är en del att komma ihåg....men jag förstår att det kan betyda mycket för slutresultatet.

BIS dömdes av domare Jens Högsander och det var cirka 30 valpar som deltog i 4-6 månader. Har fortfarande svårt att förstå att det blev Wilde som tog hem vinsten....det fanns så många fina valpar för domaren att välja emellan. En minnesvärd dag blev det dock och vi njuter....!!!

2 kommentarer:

Karina sa...

Men serru du e en riktig kanon kille juh :)
Super grattis till kanonfina resultat :)

Anonym sa...

Stort GRATTIS!!