Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

tisdag 16 december 2008

Frisk igen!

Wilde frisknade till nästan lika fort som han blev sjuk. Har dock tagit det lugnt och gått korta koppelpromenader....vilket inte precis uppskattats av Wilde som har massor av spring i benen.
Idag fick han vara lös en liten stund....för att han inte skulle springa runt som en tok med en gång...lade jag ut ett godissök. Han såg lite crazy ut när han både ville leta efter godiset och varje ben såg ut att vilja springa åt varsitt håll...:) Hur som helst fick han röra sig fritt en stund och det var helt klart uppskattat!! Har också försökt aktivera honom inomhus med lite övningar där han får använda huvudet. Men han är extra busig och det gäller att ha ögon i nacken....så att det verkligen är ett tuggben han gnager på och inget annat....! Skall bli skönt med lite julledighet...även om det är lite att fixa med innan...Nu är det också dags att planera för nästa år....insåg idag att alla datum för utställningar, tävlingar osv för nästa år ligger ute och behöver planeras in i kalendern för att inte krocka....och så skall träningen läggas upp därefter. Får bli lite planering efter julafton i lugn och ro med en stor chokladask.....My Dog är första aktiviteten för 2009...då Wilde skall ställas ut...skall bli spännande och roligt då det också finns mycket att titta på. Den 5 och 6 januari kommer vi att vara där och ställer ut båda dagarna.

Inga kommentarer: