Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

måndag 1 december 2008

Wilde deltog på Västra Flattklubbensutställning....

....under lördagen i Sätila. Utställningen ägde rum i ett ridhus på Strömma naturbruksgymnasium.
På bilden syns Wilde tillsammans med Jessica Schöön som var så jätte snäll och ryckte in och visade Wilde till BIS finalen. Detta då Wilde var helt hopplös för mig att visa...det var inga problem att ställa upp honom...problemet var att springa med Wilde som hoppade och bet i kopplet och var mycket busig. Domaren hade svårt att se hur han rörde sig och lade också stor vikt vid hur hunden rörde sig i bedömningen. Wilde blev placerad tvåa med hp av tre hanar och det fanns också nio tikar i valpklass två. De valpar som fick hp gick vidare till BIS och där ryckte Jessica in och gjorde ett jätte bra jobb!! Tack Jessica för att du visade Wilde på ett så förtjänstfullt sätt!!! Jessica visade många Flatterhaft hundar samt familjens egna två snyggingar Tara och Diesel och gjorde det med den äran. Hon var förmodligen den av oss alla som bäst höll värmen i det kyliga ridhuset. Till min glädje frågade Jessica om hon fick visa Wilde på MyDog och jag var inte sen med att tacka ja...skall bli jätte spännande att ställa ut honom där. Han kommer att med minsta möjliga marginal att tillhöra valpklass två och kommer att ställas ut både den 4 och 5 januari.

Jessica och hennes mamma Eva har varit bussiga och fixat så vi har bilder att visa...då Siris kamera låg kvar hemma. Det är många saker som skall med till utställning...vi får väl vara glada för att vi fick med Wilde....en smula trött är man efter en lång vecka...o så upp tidigt även på helgen. Men det är också roligt...o tröttheten går över när man träffar en massa trevliga och entusiastiska hundmänniskor!! Många fanns på plats med sina hundar från Kennel Flatterhaft.
På plats fanns också bland andra Marita med vår favvo Elvis - Wildes pappa. Han blev BIM och fixade en BIS-tvåa!! Några andra som vi träffat förut är Peter & Marie med Neo och Torkelsnorkel som fixade varsinn andra placering med hp!!
Det var en välordnad utställning med massor av priser....vi kom hem med en väska på hjul full med fina saker som är användbara!!!! Väskan vann vi också! Som sagt....en mycket trevlig dag i trevligt sällskap....extra tack till Jessica och Eva!! På bilden Jessica och Wilde.

2 kommentarer:

Miss Bossing sa...

Grattis till det fina resultatet på utställningen. Håller tummarna för er fortsatta karriär. (Men döper man hunden till Wilde så får man nog räkna med att det är det man får ;) Titta bara på Mingla). Kram

Karina sa...

Grattis till resultatet :)
Han e stilig Wilde och han växer på sig fint.
My Dog...då kanske jag ska masa mig dit och kika.

Ses på lördag
Ha det gott