Wilde & Cosby

Wilde & Cosby
I denna blogg kan du följa Wilde & Cosby, två goa och busiga hundar, i deras vardag, träning och på tävling. Lämna gärna ett tassavtryck i bloggen eller vår gästbok!

tisdag 21 september 2010

Cosby har börjat skolan!




Han har påbörjat sin gymnasieutbildning:)....och går på naturbruksgymnasiet i Dingle...hundlinjen!!!
En vecka har han varit där och det har gått riktigt bra....han är tyst i klassen o räcker upp tassen för att svara;)...nåja nästan...men här kommer lite bildbevis!




Cosby har 29 fyrbenta klasskamrater i klassen och 26 tvåbenta!! De fyrbenta får delta på de flesta lektioner, med undantag för de som är förlagda till huvudbyggnaden...traktorkörning får de inte heller prova på. De har också hundträning på schemat bland annat. Alla hundar får genomgå allmännlydnadspasset och de har hunnit med att köra lite rallylydnad. Lättplätt tycker Cosby och får möjlighet att glänsa lite...o de flesta har väl ställt frågan till Siri..."är det verkligen en jackrussellterrier??" De tycker han verkar så lugn och sansad!! Siri bara myser...

Det är inte säkert att alla hundar får stanna kvar...de skall klara ett hanteringsprov samt att en främmande person kan gå in på elevens rum när hunden är ensam på rummet...utan att bli uppäten...undrar vem som frivillig åtar sig detta uppdrag...får hoppas att Cosby sköter sig!

Så här tröööött var "lillkillen" när han kommit hem efter sin första skolvecka....han tog genast plats under duntäcket och sov riktigt gott och lääänge....hm..kan undra om det blir sena kvällar...när "stormatte" inte kan ha samma koll längre....

1 kommentar:

Helén Aasa sa...

Underbara bilder på den lille eleven!!